Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Skene IF Seniorlag Herrar

Följ

Seniorlag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Träningsmatcher 2023

Match

Skene IF

Marks gymnasieskola (Kunskapens Hus)
Kunskapens Hus, Skene
4 mars 2023
00:00

Derome-Åskloster FF

Referat

Referat: Skene IF - Derome-Åskloster FF

Kryss mot Derome-Åskloster FF
En ungdomlig trupp i dagens match där snittåldern i laget var 21,5 år gjorde en godkänd insatts. Första halvlek helt okay, andra något sämre!

Sett över hela matchen var slutresultat rättvist. Skene ägde första och DÄFF bjuder vi in ordentligt i andra.
Mac gör 1-0 efter 17 min efter fin framspelning av Rinor Dobraj. Innan dess borde vi gjort två innan efter helt fria målchanser men slarv i avsluten.

Kvittering av DÄFF i den 21:a efter ett passivt försvarsarbete inne i straffområdet. Fatlum räddar första läget men passivitet på returen gör att 1-1 läggs in enkelt.

2-1 målet chippar Elias in snyggt efter väggspel med David Lundin i den 28:e och vårt stora bollinnehav och antal chanser borde resulterat i något mer mål under första.

Andra halvlek är vi långsamma i uppspelsdelen och tappar mycket boll på fel ställen. Variation i anfallen uteblir och lagdelarna ligger för långt ifrån varandra.

2-2 i den 62:a och även detta mål är vi väldigt passiva i vårt försvarsarbete där vi låter motståndarna avsluta enkelt och inte hjälper Fatlum i målet. Skott räddas men retur rakt ut till en fri motståndare som enkelt stöter boll i mål.

Sista 20 mkt Hawaii fotboll som passar motståndarna bättre än oss. Mittfältet hamnar ofta på mellis och andra boll vinns av DÄFF i varje duell.

I den 68:e utökar vi igen till 3-2 efter ett bra anfall där Rinor Dobraj hittar fram med ett fint inspel på bortre stolpen där David Lundin löpt sig fri och enkelt bredsidar in bollen i mål.

Kvitteringen skulle komma i den 75:e på straff efter vi använt för mycket händer i duellspelet inne i straffområdet. Hård straff nere i Fatlums högra stolpe helt otagbar till 3-3.

Sista femton inte mycket att glädjas åt. Slarv och för långsamma uppspel och inget organiserat anfallsspel från vår sida. Är Rinor Dobraj som har den sista riktigt heta målchansen men avslut inne i straffområdet går strax utanför stolpen.

Summering efter dagens match är att vi faller in för mycket i långsamt spel. Vågar inte driva boll framåt utan alldeles för mycket sidledsspel. Vi måste våga slå lite längre ibland, bakom motståndarna backlinje för att trycka ner samt hota med våra yttrar.

Tränarna vet mycket väl vad vi ska jobba på framöver och vi lär oss för varje vecka som går. 7 april är maskineriet igång, FORZA SIF
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
David Lundin 1 1 1 0 0 0
Elias Häger 1 1 0 0 0 0
Mac Grossmann 1 1 0 0 0 0
Rinor Dobraj 1 0 2 0 0 0
Adis Sahman 1 0 0 0 0 0
Alfons Svensson 1 0 0 0 0 0
Ebrima Billal Saidykhan 1 0 0 0 0 0
Emil Kern 1 0 0 0 0 0
Rasmus Cisterna 1 0 0 0 0 0
Rinor Zeqiri 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Fatlum Qeli 1 0 0 0 0 0 0 0
Henrik Sjögren 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng